MeniuAccustic Arts DRIVE IV CD transport

Solicită un preț mai bun AICI!
  • 102,490 RON

  • Fără TVA: 86,126 RON

Personalizare


Transport CD dus la perfectiune

Noul DRIVE IV este un transport CD din clasa de referință absolută și funcționează conform principiului top-loader. Unitatea este proiectată exclusiv pentru redarea CD-urilor, CD-R-urilor, CD-RW-urilor într-o calitate fără compromisuri.

Inima DRIVE IV este bine-cunoscutul modul CD de înaltă calitate CD-Pro8. Spre deosebire de majoritatea celorlalte designuri convenționale, acest modul este echipat cu un șasiu din metal turnat sub presiune foarte solid. Șasiul turnat sub presiune are caracteristici excelente de amortizare și oferă simultan o mare stabilitate și rigiditate.

Modulul CD cu laserul său cu 3 raze este montat în DRIVE II folosind o construcție elaborată cu decuplare mecanică (principiul designului subchassis) și este integrat în propria carcasă solidă din aluminiu.

Alimentare perfectă

În general, construirea unui drive CD de înaltă calitate necesită o sursă de alimentare bună. Prin urmare, în DRIVE IV, 2 transformatoare separate, generos dimensionate și ecranate magnetic de cea mai înaltă calitate servesc pentru a oferi o alimentare cu tensiune perfectă. Aceste transformatoare sunt produse special pentru DRIVE IV și sunt "Fabricate în Germania" - la fel ca toate transformatoarele ACCUSTIC ARTS®.

A fost acordată atenție și furnizării componentelor individuale ale unității care necesită energie, cum ar fi controlul motorului, controlul laserului, prelucrarea semnalului digital, controlul afișajului și încălzirea afișajului cu propriile unități de alimentare cu performanță înaltă, generos dimensionate. Acest lucru previne, de exemplu, ca semnalul de alimentare pentru controlul laserului să aibă o influență negativă asupra semnalului de alimentare pentru prelucrarea semnalului digital. Pentru a asigura funcționarea corectă a unităților individuale de alimentare, a fost aleasă o capacitate mare de rezervă.

Componentele perfecte

Pentru a atinge perfecțiunea absolută, DRIVE IV utilizează exclusiv componente selectate cu toleranțe strânse și cea mai înaltă clasificare posibilă de calitate. Un număr din componentele individuale sunt, de asemenea, măsurate și asortate manual.

Nu sunt făcute compromisuri nici cu carcasa: plăci solide de aluminiu atent lucrate combinate cu piese turnate cromate în alamă oferă o calitate fantastică la atingere și o stabilitate extremă. Stabilitatea este importantă pentru a asigura că CD-ul scanat poate fi citit de laser fără interferențe. Valurile de presiune care interferează sunt împiedicate să ajungă la CD printr-un capac de alunecare ultra-stabil care este, de asemenea, amortizat acustic.

Fasciculul laser este protejat de influențe negative de capacul solid al unității produs din aluminiu în interiorul compartimentului CD cu o vopsea specială, absorbantă de lumină (Nextel®). Acest lucru permite absorbția a 100% a oricărei lumini difuze prezente. Poziționarea exactă a CD-ului se face cu un puck magnetic.

Funcționare perfectă

Ca și în cazul tuturor dispozitivelor ACCUSTIC ARTS®, DRIVE IV impresionează prin ușurința sa de operare. În timpurile moderne, când majoritatea dispozitivelor electronice sunt supraîncărcate cu funcții inutile, acesta este cu siguranță o schimbare binevenită pentru mulți iubitori de muzică.

DRIVE IV poate fi operat cu majoritatea funcțiilor de bază chiar și fără utilizarea unei telecomenzi, prin două controale rotative și butoane cromate. Ambele tipuri de întrerupătoare sunt construite să dureze o eternitate. Întrerupătoarele sunt incredibil de solide și întrerupătoarele rotative produse din metal ("Fabricate în Germania") sunt echipate cu contacte argintate aurite care sunt absolut rezistente la coroziune și permit mii de cicluri de comutare.

Utilizatorul care necesită funcții suplimentare poate folosi telecomanda inclusă, care este, de asemenea, ușor de utilizat. Telecomanda are, de asemenea, o carcasă din aluminiu periat și anodizat care se potrivește optic cu carcasa DRIVE IV.

Experiența sonoră perfectă

Rezultatul celor mai bune componente individuale, dezvoltare atentă, producție meticuloasă, testare elaborată și nenumărate sesiuni de ascultare este experiența sonoră supremă.

În combinație cu alte componente ACCUSTIC ARTS®, muzica devine acustică perfectă "Handmade in Germany".

Transport CD audiofil de referință în design top-loader

Mecanism CD de clasă înaltă (CD-Pro8) cu cadru metalic greu turnat sub presiune și decuplare mecanică implicată, încorporat într-o carcasă masivă din aluminiu (principiul de construcție subchassis)

2 transformatoare toroidale generos dimensionate și ecranate magnetic de calitate premium ("Fabricate în Germania")

Poziționarea CD-ului în unitate folosind un clamper excepțional de precis, prin care magnetul integrat în clamper garantează o presare ideală și o funcționare lină

Etajă de ieșire digitală extrem de fină cu următoarele caracteristici:

  • transformator separat
  • unitate de alimentare separată, extra mare, cu stabilizare a tensiunii
  • etaj de ieșire cu jitter extrem de scăzut

Toate componentele și piesele utilizate sunt selectate și de cea mai înaltă calitate

Carcasă extrem de stabilă, masivă și optimizată pentru rezonanță, realizată în principal din plăci de aluminiu de 10 mm grosime, capac de încărcare de sus ultra stabil și amortizat acustic; toate piesele cromate sunt realizate din alamă masivă

2 întrerupătoare rotative de înaltă calitate ("Fabricate în Germania") cu contacte argintate aurite

Telecomandă standard ACCUSTIC ARTS®

ACCUSTIC ARTS® DRIVE IV este garantat "Handmade in Germany"

Formate suportate: CD, CD-R, CD-RW

Ieșiri digitale: 1 x S/P-DIF, coaxial, 1 x S/P-DIF, optical

Format date CD: WAV

Dimensiuni (H x W x D): 165 x 482 x 375 mm / 6.5 x 19 x 14.8 inch

Greutate: approx. 22.5 kg / 49.5 lbs