MeniuMeze 109 Pro

Solicită un preț mai bun AICI!
  • 3,599 RON

  • Fără TVA: 3,024 RON


EXPLORAREA NOILOR ORIZONTURI, PORNIND DE LA FUNDAMENTE SOLIDE


PROIECTAREA DIAFRAGMEI


Într-o lume a tehnologiei rapide, pariem pe fundamentele dovedite. Noul nostru driver dinamic de 50mm, asamblat și reglat cu o precizie supremă, ne-a permis să ducem limitele vitezei, preciziei și gamei dinamice la un nivel superior.

Pentru a atinge obiectivele acustice pe care le-am stabilit pentru 109 PRO, ne-am concentrat eforturile de cercetare și dezvoltare pe cercetarea materialelor pentru fiecare dintre componentele driverului.

Căutarea maximizării abilităților sonice ale căștilor a început cu diafragma, unde ne-am concentrat pe găsirea echilibrului perfect între masă și rigiditate.

Cercetările noastre au condus la dezvoltarea diafragmei compozite Dual-109 - o combinație de polimer cu înveliș de beriliu, compozit din celuloză și fibră de carbon.

Responsabil pentru îmbunătățirea absorbției vibrațiilor este inelul stabilizator din aliaj de cupru și zinc, alegerea materialelor contribuind la reducerea semnificativă a distorsiunii.

În același timp, se află magnetul din neodim și bobina de cupru, ambele fiind încapsulate într-un cadru de aluminiu prelucrat CNC, de înaltă precizie, dovedit a fi excepțional de fiabil.

Domeniul în formă de W, realizat dintr-un compozit de celuloză cu fibră de carbon, este capabil să redea frecvențele înalte cu o incredibilă detaliere, claritate și definiție. Mai durabil decât alternativele convenționale folosite în driverii dinamici, dar ușor, acest compozit ajută la reducerea rezonanțelor care pot duce la distorsiuni armonice.

Torul ultra-subțire care înconjoară domul este compus dintr-un polimer semicristalin acoperit cu beriliu, cu o grosime de 22 de microni. Prin aplicarea acoperirii de beriliu prin depunere fizică în vapori (PVD), ne-am propus să mărim rigiditatea și durabilitatea driverului, menținând totodată o greutate suficient de redusă pentru a obține o răspuns rapid al transiențelor. Aceste calități sunt, de asemenea, îmbunătățite prin corugările de pe tor, care sunt sculptate precis sub un unghi de 45,5°.

Calitățile de amortizare ridicate ale beriliului ajută și la suprimarea rezonanțelor nedorite, conferind 109 PRO un caracter neutru, viu și transparent.

Stabilizatorul din aliaj de cupru și zinc, poziționat în jurul membranei, îmbunătățește absorbția vibrațiilor pentru a reduce și mai mult distorsiunea.

Diafragma este înconjurată de un cadru de aluminiu de înaltă precizie, împreună cu magnetul din neodim. Fabricat prin prelucrare CNC, cadru oferă o rigiditate, rezistență și stabilitate termică superioare pentru a menține planitatea suprafeței.


PROIECTARE ACUSTICĂ


Prin designul său cu spatele deschis, am dorit ca 109 PRO să fie viu și captivant, permițând ascultătorului să se conecteze la muzică la un nivel mai profund.

Cu grijă ajustat de echipa noastră de inginerie, oferă un sunet emoțional și captivant, cu o mare detaliere, claritate și cantitatea potrivită de impact. Caracterul său organic, împreună cu dinamica superioară, imagistica excelentă și vocile pline de corp aduc detalii care trezesc sufletul la viață. În plus, este ușor de alimentat de la cele mai multe dispozitive, fie că vorbim despre surse portabile sau configurații complexe acasă.

Structura în formă de păianjen și grila acustic transparentă din interiorul căștii expun driverul din ambele părți, creând cel mai deschis model al nostru până în prezent.

Urmatând principiile antropometriei, am poziționat driverul la un unghi și la o distanță precise față de ureche, pentru a obține potrivirea anatomică ideală.

Pernele de velur înconjoară confortabil urechile, asigurând etanșeitatea optimă pentru a crea un sunet natural. Deoarece velurul este mult mai moale și mai respirabil decât pielea, el previne și transpirația și supraîncălzirea în timpul sesiunilor lungi de ascultare.


Benzile de susținere autoreglabile împrăștie greutatea pentru a distribui presiunea uniform pe orice formă și mărime a capului.


CONSTRUCȚIE SUPERIOARĂ EGALĂ CU O EXPERIENȚĂ SUPERIOARĂ

109 PRO se bazează pe confort - de la designul structural al căștilor la alegerea materialelor, toate deciziile au fost luate cu grijă pentru a asigura ca produsul final să se ridice la cel mai înalt standard, în ceea ce privește ergonomia. Odată plasate pe cap, căștile trebuie să devină invizibile, lăsându-vă doar cu muzica.


Având această perspectivă în minte, am combinat lemnul de nuc, zincul, oțelul de mangan și pielea vegan într-o structură confortabilă, ușoară, dar extrem de durabilă.


LEMN RECOLTAT ÎN MOD DURABIL

Lemnul de nuc negru pe care îl folosim pentru căștile noastre provine strict din surse cu certificat de origine, recoltat din arbori maturi care au atins sfârșitul ciclului lor de viață. În acest fel, mediul este protejat, lăsând spațiu pentru viață nouă, în timp ce arborii bătrâni strălucesc din nou, sub forma unei căști Meze.


DURABILITATE PRIN LONGEVITATE

109 PRO este realizat cu maximă atenție pentru durabilitate. Deoarece alegerile noastre de azi pot avea un mare impact în lumea de mâine, proiectăm produse care rezistă în timp. Credem că o durată de viață mai lungă a produsului înseamnă o amprentă mai mică.

Urmând această filozofie, 109 PRO poate fi dezmembrat și servisat în mod continuu în caz de nevoie, ceea ce poate extinde durata de viață a produsului dincolo de limită.

Dimensiune driver: 50mm

Tip cască: over ear

Cupe din lemn de nuc

Wireless: nu

Impedanta nominala: 40 Ω

Principiu de functionare: Dinamic

Raspuns in frecventa: 5Hz - 30KHz

Sensibilitate: 112dB

Greutate: 375 g

Accesorii incluse: Carcasa de transport

Cablu 1.5m cu jack de 3.5mm

Cablu de 3m cu jack de 3.5mm

Adaptor 6.3mm