Meniu-15%
  • Rockna Wavelight DAC + Server Stack

Rockna Wavelight DAC + Server Stack

Solicită un preț mai bun AICI!
  • 51,998 RON (-7,800 RON)
  • 44,199 RON

  • Fără TVA: 37,142 RON

Personalizare


Wavelight, Unul din cele mai de succes DAC-uri realizate de artizanii de la Rockna are acum perechea perfectă, un Wavelight Server. Pentru că sunt perfecte impreună, am făcut un stack promoțional.

Wavelight DAC utilizează cea mai recentă serie Xilinx 7 FPGA, ceea ce ne permite să asamblăm funcțiile unui procesor R2R personalizat de înaltă performanță. Capabilitățile de procesare digitală ale lui Wavelight sunt construite cu codificare VHDL complexă și hardware FPGA de ultimă generație. Arhitectura este, de fapt, descrisă de o bucată de software.

Atunci când faceți upgrade la Wavelight cu noul firmware, de fapt, schimbați hardware-ul său. Acest sistem oferă o mare flexibilitate, protecție împotriva învechirii și ne permite să îmbunătățim sunetul dac-ului dvs. schimbând arhitectura internă, adăugând caracteristici noi și îmbunătățind cele existente. Fiecare bloc digital este construit personalizat conform standardelor de înaltă performanță Rockna Audio.


WLS rezolvă câteva aspecte importante ale unei configurații audio moderne. Practic, elimină nevoia unui computer care să țină serverul de bază; va elimina necesitatea unui CPU puternic pentru a realiza conversia PCM în DSD; și va elimina necesitatea unui server de stocare. Toate aceste caracteristici sunt incluse într-un pachet elegant și stilat, care se potrivește vizual cu DAC-ul Wavelight. WLS va reuși să realizeze conversia între formate la nivel hardware, fără a suprasolicita CPU-ul. Prin urmare, nivelul de căldură și emisiile RFI vor rămâne reduse, fără a influența negativ circuitul audio.


WLS are capacitatea de a vă permite să alegeți dintr-o varietate de software-uri de server și servicii audio, inclusiv Roon, MPD, LMS și altele. Există multe scenarii de utilizare, dispozitivul poate fi folosit ca server de bază sau ca redare sau endpoint.