MeniuAtlantis Lab AT18

Solicită un preț mai bun AICI!
  • 19,890 RON

  • Fără TVA: 16,714 RON

Personalizare


Atlantis Lab adaptează modelele sale profesionale din studiourile de înregistrare pentru a ne oferi AT18, o boxă de podea savuroasă. Încă compactă în dimensiuni, impecabilă în design, se dovedește a fi foarte impresionantă la ascultare. Fiind sora mai mare a AT16, dar mai mică decât AT23, ambele fiind adevărate succese, provocarea a fost semnificativă pentru a-și găsi locul în familie. Ea reprezintă o sinteză fericită cu propriul ei caracter. Un alt succes în marea familie a Atlantis Lab, rămânând mereu fidelă filozofiei foarte profesionale – în sensul evident pozitiv al termenului – a mărcii.

Atlantis Lab AT18: Un aer de familie

Boxa AT18 este o coloană de dimensiuni rezonabile, mai mare decât AT16 și mai conținută decât AT23. Ca și surorile sale, este o boxă pe două căi, cu trei drivere. Secțiunea înaltă este preluată de un driver cu cameră de compresie de 1 inch, decuplat de fațadă pentru și mai multă transparență, iar mediile-bas sunt gestionate de un cuplu de drivere de 16 cm cu membrană de hârtie și suspensie tangențială în față, și un driver de 13 cm cu membrană de hârtie întărită cu polipropilenă, situat în spate. Acest ultim punct este important pentru plasarea boxei, relativ aproape de perete. Eficiența este remarcabilă pentru o boxă de această dimensiune: 96dB/1w/1m. Ea gestionează generos 250 Wați nominali și aproape dublul la vârf. Toate acestea permit să fie asociată cu orice electronică. În cele din urmă, banda de frecvențe este largă cu un bas care coboară surprinzător de jos fără marketing fals (33Hz la -1dB). Acest bas se ajustează printr-un port reglabil. Acest pas, simplu dar precis, este recomandat pentru a obține și mai mult de la AT18 dincolo de presetările de fabrică, în funcție de camera dvs. de ascultare.

Proporții perfecte și o apariție rafinată

Estetica este rafinată. Înaltă, subțire, alungită, ușor piramidală... își găsește ușor locul în sufragerie datorită amprentei sale extrem de rezonabile la sol: dimensiunea unui suport de boxă de raft (21,5 x 32 cm). Acoperirea cu piele artificială este reușită: granulația este vizibilă dar ușoară, tensiunea perfectă, iar culorile maro-cenușiu sau alb sunt deosebit de atemporale și plăcute. Laturile sunt din stejar, lucrate cu mai multe fațete și caneluri pentru a oferi rigiditate suplimentară și suprimarea undelor staționare și a rezonanțelor parazite. Blocul terminal simplu din spate a fost realizat în Franța după specificații exclusive. Este foarte bine făcut, dintr-un aliaj de cupru de înaltă conductivitate. Strângerea este fermă și ușoară. Bananele și firul gol sunt acceptate. Mediul din față este unic în familia Atlantis. Nu există con sau capac de nucleu. Membrana ocupă întreaga suprafață a driverului, iar suspensia este striată pentru a facilita desfășurarea sa. Acest lucru îi conferă un aspect foarte sportiv, gata de acțiune... și sugerează un mediu de caracter. Compresia din față prezintă un frumos inel de aluminiu pentru o atingere de modernitate și pentru a sublinia performanța sportivă a frumuseții. Ansamblul este bine executat și remarcabil de succes, capabil să se integreze în studiouri sau sufragerii foarte variate, de la contemporan la cele mai rustice.


Atlantis Lab AT18: O experiență de ascultare uluitoare

În cele din urmă, experiența de ascultare depășește așteptările noastre. Ca și sora sa mai mică, demonstrează o transparență extremă, vivacitate și spațialitate... Basul său este atât structurat, cât și întins. Iar mediile... Mediile și înaltele sunt uluitoare, nuanțate, senzuale. Ne clătinăm capul în uimire pe măsură ce parcurgem piesele. Nu pentru a o provoca, ci pentru a pleca în călătorie cu ea. Detaliile sunt acolo, cu un relief frumos, scena sonoră este vastă, precisă; basul este rapid și amplu; înaltul este fin fără asprime sau proiecție. Compresia este bine controlată. Atlantis Lab a reușit aici pariul său de poziționare îndrăzneață între două surori impecabile. Nu putem decât să vă recomandăm AT18, o alternativă audiofilă adevărată la mărcile mai cunoscute, pentru aproape toate sufrageriile.

Proiectate și manufacturate în Franța

Finisaj: Stejar și piele neagră artificială

Impedanță: 4Ω

Sensibilitate: 96 dB

Răspuns în Frecvență (±1 dB): 33 Hz - 20 kHz

Putere Absorbită: 250 W

Vârf de Putere: 500 W


Tweeter: Driver cu compresie 1 inch

Woofer:  16 cm Eighteen Sound cu membrană de hârtie și suspensie tangențială + 13 cm Eighteen Sound cu membrană din hârtie polipropilenă (față în față)

Bass Reflex reglabil

Cablaj: Esprit Audio

Dimensiuni (Î x A x L): 920 x 215-285 x 320 mm

Greutate: 28 Kg