MeniuTune Audio Prime Mk2

Solicită un preț mai bun AICI!
  • 46,699 RON

  • Fără TVA: 39,243 RON

Personalizare


SUNET PREMIUM... CÂND SPAȚIUL ESTE LA PREȚ


Driver de înaltă calitate de 6,5 inci pentru frecvențe joase și medii, îmbunătățit în interior, tweeter super cu încărcare în cornet, cu magnet AlNiCo și diafragmă din titan pentru frecvențe înalte.

PRIME, un design cu două căi, cu cea mai mică amprentă posibilă pentru a găzdui un cornet pentru frecvențele joase. Cornetul pentru frecvențele joase este orientat spre podea folosind tehnica noastră de încărcare masivă și este construit integral din placaj Baltic de mesteacăn de calitate A, cu 13 straturi. Frecvențele medii sunt emise direct de conul driverului de gamă largă, în timp ce frecvențele înalte sunt gestionate de un tweeter super cu încărcare în cornet.

În construcția cornetului, s-a acordat o atenție specială pentru pierderi minime, distribuire uniformă a energiei acumulate, rutare și legare la pământ.

Punctul de crossover este plasat mult peste gama critică a frecvențelor medii și este de primul ordin, prezentând o deviere de fază zero. Componentele de crossover sunt conectate direct pentru a obține cea mai bună conexiune și placa este amplasată în partea de jos a cornetului pentru frecvențe joase, departe de câmpurile magnetice ale driverelor.

Toate cablajele interne sunt fabricate în interiorul nostru din cupru OFC de înaltă puritate cu izolație de bumbac tratat cu ceară.

Oferim finisare aleasă de către client în orice culoare de vopsea standard sau special (high gloss) sau furnir de lemn natural. Pentru furnir din lemn exotic la specificația clientului se va oferi cotație separată.


Despre producător: Tune Audio

Tune Audio este un producător de difuzoare dedicat creării unor mașini care să reproducă muzica într-un mod delicat. Aceștia prioritizează menținerea integrității artei înregistrate și consideră că orice modificare în acest sens, fie pentru gustul personal sau pentru efecte spectaculoase, compromite fidelitatea audio de înaltă calitate. Având în vedere că mulți oameni se confruntă cu experiențe muzicale în medii zgomotoase și cu surse de calitate scăzută, Tune Audio își propune să ofere o soluție. Aceștia subliniază importanța referinței la muzica live și oferă sisteme care reproduc cu fidelitate sunetul natural al interpretărilor live.

Abordarea companiei implică utilizarea unor designuri cu cornete, cunoscute pentru eficiența lor ridicată și transferul superior de energie. Prin concentrarea pe cornete, Tune Audio obține distorsiuni minime și o reproducere precisă a sunetului. Ei proiectează și selectează driverele în funcție de cerințele specifice ale fiecărei aplicații, asigurând o performanță optimă. De asemenea, se acordă atenție meșteșugului, deoarece componente critice sunt realizate manual în interiorul companiei și se oferă opțiuni personalizabile de finisare. În ansamblu, Tune Audio se angajează să livreze difuzoare cu fidelitate audio ridicată, care oferă o calitate excepțională a sunetului și o experiență de ascultare autentică.

Descoperă mai multe la: https://www.tuneaudio.com/


Sensibilitate sistem: 93dB

Impedanță nominală: 8 ohmi

Crossover: la 6300Hz

Putere recomandată: > 8 wați

Amplificatoare recomandate: tub sau solid-state de putere medie-bună, cu feedback redus sau fără feedback.

Amplasare recomandată: aproape de perete sau colțul camerei.

Distanță preferată între boxe: >1,5 m.

Distanță de ascultare: >2 m.

Dimensiuni: Î: 116 cm, L: 28 cm, A: 49 cm

Greutate: 33 kg fiecare