MeniuTune Audio Anima

Solicită un preț mai bun AICI!
  • 219,999 RON

  • Fără TVA: 184,873 RON

Personalizare


ANIMA, din latină înseamnă [suflet]

Un difuzor pasiv, complet încărcat cu cornet, cu trei căi.

REAL BASS HORN

Designul distins al ANIMA este construit în jurul cornului său de bas, care se înalță și emite sunetul spre podea. La înălțimea medie, pe lateral, se află cornul pentru frecvențele medii și în partea de sus se află cornul pentru frecvențele înalte. Cornurile sunt mecanic aliniate în timp pentru un rezultat coerent din punct de vedere temporal.

Woofer masiv de 15" pentru frecvențele joase și de 5" pentru frecvențele medii, ambele îmbunătățite în casa noastră. Driver de compresie de 1" cu magnet de neodim și diafragmă de titan pentru frecvențele înalte.

Cornurile de bas și medii sunt construite din placaj Baltic de mesteacăn cu 13 straturi de calitate A, în timp ce cornul înalt este construit din compusul nostru proprietar de epoxid cu mai multe agregate.

Se utilizează rețele de ordinul întâi în toate căile. Crossover-urile sunt amplasate în partea de jos a cornului de bas, ceea ce permite o distanță optimă între componentele crossover-ului pentru a evita orice fel de interferență și pentru a fi departe de câmpurile magnetice ale driver-ului. Componentele sunt selectate manual și conectate direct pentru un contact optim (fără PCB).

Toate cablurile interne sunt fabricate la comandă din cupru OFC de înaltă puritate, cu izolație din bumbac impregnat cu ceară. Se utilizează piese de susținere din alamă cu izolare acustică de felt pentru a minimiza transferul de energie la contactul dintre diferitele cornuri.

Utilizatorul poate regla nivelul frecvențelor medii și înalte pentru a ajusta ANIMA la sala de auditie. De asemenea, este disponibilă reglarea direcției de emisie a cornului de înalte pentru a se potrivi cu poziția de ascultare.


Despre producător: Tune Audio

Tune Audio este un producător de difuzoare dedicat creării unor mașini care să reproducă muzica într-un mod delicat. Aceștia prioritizează menținerea integrității artei înregistrate și consideră că orice modificare în acest sens, fie pentru gustul personal sau pentru efecte spectaculoase, compromite fidelitatea audio de înaltă calitate. Având în vedere că mulți oameni se confruntă cu experiențe muzicale în medii zgomotoase și cu surse de calitate scăzută, Tune Audio își propune să ofere o soluție. Aceștia subliniază importanța referinței la muzica live și oferă sisteme care reproduc cu fidelitate sunetul natural al interpretărilor live.

Abordarea companiei implică utilizarea unor designuri cu cornete, cunoscute pentru eficiența lor ridicată și transferul superior de energie. Prin concentrarea pe cornete, Tune Audio obține distorsiuni minime și o reproducere precisă a sunetului. Ei proiectează și selectează driverele în funcție de cerințele specifice ale fiecărei aplicații, asigurând o performanță optimă. De asemenea, se acordă atenție meșteșugului, deoarece componente critice sunt realizate manual în interiorul companiei și se oferă opțiuni personalizabile de finisare. În ansamblu, Tune Audio se angajează să livreze difuzoare cu fidelitate audio ridicată, care oferă o calitate excepțională a sunetului și o experiență de ascultare autentică.

Descoperă mai multe la: https://www.tuneaudio.com/

Sensibilitate sistem: 109dB

Impedanță nominală: 8 ohmi

Crossover: @ 250Hz și 1500Hz

Putere recomandată: > 3 wați

Amplificatoare recomandate: Tuburi SET (Single-Ended Triode) sau amplificatoare cu solid state. Se recomandă designuri cu feedback redus sau fără feedback.

Amplasare recomandată: Este de dorit aproape de perete sau colțul camerei.

Distanță preferată între difuzoare: > 2 metri

Distanță de ascultare: > 3 metri

Dimensiuni: Înălțime 158 cm, Lățime 87 cm, Lungime 87 cm

Greutate: 75 kg fiecare