MeniuTune Audio Marvel

Solicită un preț mai bun AICI!
  • 78,999 RON

  • Fără TVA: 66,386 RON

Personalizare


PURITATEA UNUI SINGUR DRIVER... CU O PUTERE SUPLEMENTARĂ


Driver de înaltă calitate de 8" pentru frecvențe joase și medii, îmbunătățit intern, și driver de compresie de 1" cu diafragmă din titan pentru frecvențe înalte.

MARVEL, un design cu două căi, suficient de compact pentru a găzdui un cornet pentru frecvențele joase încărcat în spate, cu un driver de 8" de gamă largă. Cornetul pentru frecvențele joase este orientat spre podea și este construit din placaj Baltic de mesteacăn de calitate A, cu 13 straturi. Frecvențele medii sunt emise direct de con, în timp ce frecvențele înalte sunt gestionate de cornetul nostru proprietar din compus epoxidic de tip tractrix.

Crossover-urile sunt de primul ordin și sunt amplasate în partea de jos a cornetului pentru frecvențe joase, departe de câmpurile magnetice ale driverului, cu componente conectate direct pentru a obține cea mai bună conexiune. Toate cablajele interne sunt fabricate personalizat din cupru OFC de înaltă puritate, cu izolație din bumbac înmuiat. Părți de fixare din alamă cu izolare acustică din fetru sunt utilizate pentru a minimiza transferul de vibrații pe contactele cornetelor.

Cornetul pentru frecvențe înalte este amplasat pe lateralul cornetului pentru frecvențe joase, fiind aliniat în mod mecanic pentru a obține un rezultat coerent în timp.

Utilizatorul poate regla nivelul și direcția emisiei cornetului pentru frecvențe înalte pentru a ajusta fin MARVEL în funcție de camera de ascultare și poziționare.


Despre producător: Tune Audio

Tune Audio este un producător de difuzoare dedicat creării unor mașini care să reproducă muzica într-un mod delicat. Aceștia prioritizează menținerea integrității artei înregistrate și consideră că orice modificare în acest sens, fie pentru gustul personal sau pentru efecte spectaculoase, compromite fidelitatea audio de înaltă calitate. Având în vedere că mulți oameni se confruntă cu experiențe muzicale în medii zgomotoase și cu surse de calitate scăzută, Tune Audio își propune să ofere o soluție. Aceștia subliniază importanța referinței la muzica live și oferă sisteme care reproduc cu fidelitate sunetul natural al interpretărilor live.

Abordarea companiei implică utilizarea unor designuri cu cornete, cunoscute pentru eficiența lor ridicată și transferul superior de energie. Prin concentrarea pe cornete, Tune Audio obține distorsiuni minime și o reproducere precisă a sunetului. Ei proiectează și selectează driverele în funcție de cerințele specifice ale fiecărei aplicații, asigurând o performanță optimă. De asemenea, se acordă atenție meșteșugului, deoarece componente critice sunt realizate manual în interiorul companiei și se oferă opțiuni personalizabile de finisare. În ansamblu, Tune Audio se angajează să livreze difuzoare cu fidelitate audio ridicată, care oferă o calitate excepțională a sunetului și o experiență de ascultare autentică.

Descoperă mai multe la: https://www.tuneaudio.com/

Sensibilitate sistem: 97dB

Impedanță nominală: 8 ohmi

Crossover: la 2500Hz

Putere recomandată: > 5 wați

Amplificatoare recomandate: tub sau solid-state de putere medie-bună, cu feedback redus sau fără feedback.

Amplasare recomandată: aproape de perete sau colțul camerei este de dorit.

Distanță preferată între boxe: >1,5 m.

Distanță de ascultare: >2 m.

Dimensiuni: Î: 149 cm, L: 32 cm, A: 56 cm

Greutate: 42 kg fiecare