MeniuNorma Audio Revo IPA 140

Solicită un preț mai bun AICI!
  • 32,999 RON

  • Fără TVA: 27,730 RON

Personalizare


Norma Audio Revo IPA-140 este un amplificator integrat de înaltă calitate, recunoscut pentru calitatea excepțională a sunetului și competența tehnică. Designul său este o combinație de simplitate și eleganță, prezentând un circuit dual-mono pentru performanțe audio superioare. Amplificatorul are o răspuns larg în frecvență, extinzându-se mult dincolo de intervalul tipic de auz uman, contribuind la capacitățile sale excepționale de reproducere a sunetului. Revo IPA-140 este versatil, compatibil cu diverse electronice și setări de cameră, datorită caracteristicilor sale reglabile. În general, este un echipament audio sofisticat, reflectând angajamentul mărcii pentru un sunet natural, dinamic și excelență tehnică.

Indiferent de tipul de difuzor preferat (dinamic, electrostatic, magnetodinamic, de înaltă sau scăzută eficiență), REVO IPA-140 îl va valorifica la maximum. Cu arhitectura sa dual mono, sofisticarea circuitelor și calitatea înaltă a sursei de alimentare, este o „operă de artă analogică”.

Telecomanda, realizată dintr-un bloc solid de aluminiu, controlează toate funcțiile, inclusiv controlul volumului cu două trepte (Fine și Rapid).

Despre Norma Audio

Norma își are sediul în Cremona, Italia. Orașul și împrejurimile sale sunt cunoscute în întreaga lume pentru a fi locul de naștere a marilor compozitori precum Monteverdi și Ponchielli, dar și pentru faimoșii producători de viori precum Stradivari, Amati, Guarneri și mulți alții. În prezent, în vechile străzi ale orașului se găsesc mai mult de 100 de ateliere de producție a viorilor.

În acest context inspirator, în care muzica pătrunde în totul, Norma este implicată de peste 20 de ani în studiul și dezvoltarea amplificatoarelor audio sofisticate, în care competențele tehnice și sensibilitatea muzicală trebuie să se îmbine, în același mod în care sunt realizate cele mai bune instrumente muzicale.

Rezultatul acestui efort este un sunet unic, care reprezintă o sinteză a parametrilor care, în mod obișnuit, sunt puse unul împotriva celuilalt: dinamică, viteză și transparență absolută se combină cu o musicalitate extraordinară și lipsa totală a oboselii auditive.

Norma aduce ascultătorul într-o relație intimă cu evenimentul original.

Intrări: 4 RCA, 1 XLR balansat, opțional Phono, 1 USB DAC opțional

Impedanță de intrare: 47Kohm (intrare nealeasă) / 10 Kohm (intrare selectată)

Configurație de intrare: Phono MM/MC, Linie, Direct AV, Echilibrat

Configurație de ieșire: Pre Out pasiv, Pre Out activ, Ieșire Tape, Ieșire Subwoofer

Impedanță de ieșire (Pre-Out): 200 ohmi

Raspuns în frecvență: 0 Hz – 2 MHz (-3dB)

Putere de ieșire: 140 W RMS / 8 ohmi – 280 W RMS / 4 ohmi (fiecare canal)

Câștig: 34 dB

Configurație: Dual Mono, Solid State

Dispozitive de putere: MosFet, 3 perechi pentru fiecare canal

Curent de ieșire disponibil: 36 A continuu, 150 A vârf (pe canal)

Capacitate de filtrare: 72.000 uF, 12 condensatori electrice pentru fiecare canal

Transformatori electrice: 2 toroidale speciale pentru utilizare audio, 400 VA pe canal

Sursă de alimentare: 230 V AC / 50 Hz

Dimensiuni (ÎxLxA): 125 x 430 x 430 mm

Greutate: 25 Kg