MeniuRockna Wavelight Server

Solicită un preț mai bun AICI!
  • 26,999 RON

  • Fără TVA: 22,688 RON

Personalizare


Wavelight audiophile music Server - sau WLS - este partenerul perfect pentru DAC-urile Wavelight/Wavedream sau oricare DAC, în special dacă este echipat cu o intrare I2S. În plus față de ieșirea I2S, sunt disponibile ieșiri USB, AES/EBU, SPDIF și optică (Toslink).

Serverul Wavelight a fost conceput pentru a stoca muzica ta. De la un spațiu intern de stocare de bază de 2TB până la un maxim de 16TB, poate păstra intern mii de albume muzicale în format de înaltă calitate, necomprimat. În plus, WLS are 3 porturi USB, unde poți conecta stocare externă și/sau un NAS (Stocare Conectată la Rețea) care poate fi definit ca sursă de muzică pentru WLS.

WLS dispune de o interfață de control puternică, care poate fi accesată prin intermediul unui browser local sau al unei aplicații de control. Aceasta permite proprietarului să gestioneze stocarea internă sau atașată, să selecteze software-ul sau serviciile active, să selecteze parametrii de supraeșantionare sau transcodare, să selecteze setările de ieșire I2S pentru compatibilitatea DAC, să extragă CD-uri pe unități locale, să activeze corecția camerei etc.

WLS este complet actualizabil și pregătit pentru viitor. Atât sistemul de operare cu servicii, cât și FPGA (hardware audio) pot fi ușor de actualizat prin internet.

Servicii: Roon Server, Music Player Daemon (MPD), Roon Bridge, UPnP AV Renderer, OpenHome Renderer, HQPlayer NAA, Airplay Renderer

In dezvoltare: LMS core, CD Ripping, Room correction software, Direct streaming services, Radio


Server side: 2/4 core low power CPU, 8GB RAM, stocare 2TB – 16TB

Audio engine:  AMD 7 series FPGA

Clock system: 2 x CCHD957 clocks

Sursă alimentare: liniară, 2 x transformatoare toroidale

Ieșiri: I2S, AES/EBU, SPDIF, TOSLINK, USB (fără upsampling pe USB)

Input: Ethernet(LAN)