MeniuPick-up T+A G2000R CMC

Solicită un preț mai bun AICI!
  • 38,990 RON

  • Fără TVA: 32,765 RON

Personalizare


Contrar tuturor previziunilor, discul de vinil a reușit să-și susțină și chiar să-și consolideze dreptul de a exista pe parcursul a câteva decenii. Înapoi în anii 1990, când suportul era aproape complet înghițit de CD, mulți au regretat calitățile pierdute; în special sunetul aproape tactil, cu natura sa subiectiv mai caldă. În comparație cu CD-ul, nu există nicio îndoială că vinilul este impractic și consumă mult spațiu, dar tocmai din acest motiv avea ceva ce noile medii lipseau: un caracter distinctiv.


Vechiul patefon din seria R, G 1260 R, a fost un design foarte reușit, și am efectuat lucrări suplimentare de dezvoltare asupra acestuia și am introdus o serie de îmbunătățiri. Unitatea se alătură acum noii serii R ca un mijloc de reproducere a suporturilor de sunet analogice de înaltă calitate, capabil să stabilească standarde cu calitatea sa sonoră și caracteristicile sale unice de design. Deși discul de vinil este un mediu »vechi«, patefoanele moderne trebuie să fie proiectate și dezvoltate cu o mare sofisticare pentru ca întregul potențial al discului să fie exploatat.


Din acest motiv, ne-am concentrat pe minimizarea tuturor influențelor mecanice și electrice externe. Un domeniu de dezvoltare a vizat proiectarea unui motor de antrenare pentru G 2000 R care era complet consistent și cu funcționare lină; un altul a fost crearea unui sistem global complet amortizat pentru a minimiza sunetul structural, efectele de rezonanță și vibrația. Rezultatul muncii noastre este un sunet superb: absolut transparent, extrem de dinamic și puternic. Patefonul nostru este disponibil în diverse versiuni. Recomandăm cu instalarea modulului nostru de pre-amplificator de fonograf PHE-G R MC chiar în șasiul patefonului. Instalăm un braț de ton High-End modificat de la Clearaudio și îl echipăm cu un cartuș MC extraordinar. Desigur, putem de asemenea să furnizăm G 2000 R fără braț sau capsulă, dacă preferați.

Principiu: Mecanism High-End cu antrenare prin curea într-un șasiu special greu cu absorbție a sunetului structural și izolare a rezonanței.

Motor platan: Motor sincron controlat cristal cu optimizare precisă DSP a curbei de tensiune a bobinei motorului

Viteze de rotație: 33 1/3 și 45 rpm, comutate electronic

Wow și flutter: +/- 0,02%

Zgomot de fond: 82 dB

Platan disc: Aluminiu turnat sub presiune, greutate 3,8 kg, cu covoraș din cauciuc siliconic

Tehnologie lagăr: Ax din oțel întărit și lustruit, bucșă din alamă cu toleranțe strânse

Interfață de control: R2-Link, pornire automată prin amplificator

Alimentare: 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, 40 W

Standby: < 0,5 W

Accesorii opționale

Modul Phono PHE-R MM sau MC phono (montat doar în fabrică) | Power Three HD (Carbon) | Power Bar | Audio Triax (Carbon) | Capac patefon H 2000 | Perie pentru patefon PB 10 | Greutate de presiune AG 10

Dimensiuni (Î x L x A): Corp 8,2 × 46 × 38 cm, total 16 × 46 × 38 cm

Greutate: 14 kg

Finisaje: Aluminiu anodizat argintiu (43), aluminiu anodizat negru (42), periat