MeniuZMF Atrium

Solicită un preț mai bun AICI!
  • 12,999 RON

  • Fără TVA: 10,924 RON

Personalizare


Atrium [ey-tree-uhm] // este un termen arhitectural roman care se referă la o cameră centrală deschisă, adesea la intrarea într-un spațiu, de obicei cu tavan în formă de cupolă sau înclinație. Cu ZMF Atrium, obțineți cel mai deschis design al nostru, care include sistemul nostru de amortizare patentat pe partea din spate, care accentuează stratificarea scenei, adâncimea și senzația tactilă cu timbru natural realist.

Atrium extinde gama de experiențe spațiale sonore inițiate cu auteur (acum "auteur classic"), datorită moștenirii driverelor din bioceluloză și ajustării lineare ZMF comune.

Nu numai că extinde gama de experiențe spațiale sonore concepute inițial cu auteur (acum "auteur classic"), prin moștenirea driverelor din bioceluloză comune, dar introduce și Sistemul nostru de Amortizare Atrium, care ne permite control total asupra peisajului sonor al căștilor deschise. Grila și ventilația cupei creează cele mai deschise căști pe care le-am construit până în prezent.

Driverul nou dezvoltat Atrium 300ohm din Bioceluloză dispune de o configurație de material evoluată pentru THD mai mic și o răspuns optimizat în frecvență într-o cască deschisă. Driverul utilizează magneți N52.

„Driverii din bioceluloză mi-au captat întotdeauna atenția. Abilitatea lor nativă de a fi dinamici, puternici și plini, în timp ce mențin un timbru realist, permite ascultătorului să fie complet absorbit în peisajul sonor. Provocarea în orice design de driver constă în menținerea unui răspuns corespunzător în frecvență în timp ce se maximizează capacitățile sonore ale bobinei mobile. Aici intervine Sistemul de Amortizare Atrium. Abordând dezvoltarea noilor noștri driveri în concordanță cu noul sistem de amortizare cu patent în curs de obținere, am realizat că pot obține tot ce îmi doream de la driver. Împreună, ele permit o mai mare capacitate de control a sunetului prin plasarea intercalată a Sistemului de Amortizare Atrium. Lucrul la un nou model este un proces constant de ajustare și evaluare. Modelarea sunetului este o artă vie. Știm că această artă este un succes atunci când pui o pereche și se simte "perfect".”  ZMF


Acest lansament reprezintă primul nostru de la Verite Closed (circa 2019). Aduce tot ce iubesc posesorii de căști ZMF în modelele noastre cu spate deschis existente și adaugă o nouă expresie a sunetului nostru care amplifică aspectele tehnice, conștientizarea spațială și plăcerea, păstrând totuși timbrul natural biocel pe care audofilii cu căști îl visează. Suntem încântați să prezentăm comunității, Atrium.

SPECIFICAȚII

Tip cască: Deschisă

Impedanță: 300 de ohmi

Driver: Bioceluloză N52 Atrium Tuned

Greutate: 490g ± 30g (carcasă de aluminiu, grilă/nevi negri)

Cupru îmbătrânit adaugă aproximativ 30g

Sensibilitate: ~96dB/mW


INCLUS

ZMF Cherry Atrium

Cablu ZMF braided standard și cablu OFC

Pernuțe ZMF Universe și 1 set la alegere

Card de proprietar ZMF

Garantie pe viata pentru driver


NOTIȚE

Cablul standard este întotdeauna trimis cu o terminație alternativă față de cablul OFC ales și se bazează pe inventarul ZMF curent.

Carcasa îmbunătățită din magneziu este vopsită, nu anodizată, și se poate uza în timp. Magneziul reduce greutatea cu 34g.

Doar un cablu de upgrade cu reducere poate fi achiziționat într-un pachet cu fiecare set de căști, cablul standard este încă inclus în achiziție.