Meniu-15%
  • ZMF Verite Closed

ZMF Verite Closed


  • 13,922 RON (-2,088 RON)
  • 11,834 RON

  • Fără TVA: 9,944 RON

Personalizare


Vérité [veri'te] este un termen adesea folosit în film și televiziune pentru a descrie un stil care pune accent pe realitate, naturalism și un simț al adevărului.

Căștile închise Vérité creează un sunet mai larg și mai profund decât căștile închise tradiționale datorită sistemului nostru unic de amortizare și designului acustic, păstrând în același timp toate caracteristicile iubite de posesorii de Vérité Open.

Prin utilizarea porturilor de aer pentru construirea peisajelor sonore tridimensionale ale imaginii acustice, designurile noastre oferă o scenă naturală, profundă și rotunjită, fără a accentua vreo dimensiune în mod deosebit. Bucurați-vă de propria experiență audio Vérité.


În prezent, lemnul standard pentru Vérité Closed este Sapele. Devenind rapid unul dintre lemnurile noastre preferate, îl iubim pentru ușurința de prelucrare, calitatea acustică și chatoyance-ul finit.

Vérité folosește o bobină vocală mai rigidă și mai ușoară de 300 de ohmi și un magnet N50 (50 gauss). Această combinație permite driverului să proiecteze cel mai rapid și mai agil sunet pe care am reușit să-l creăm până acum.

ZMF a optimizat poziția driverului, deoarece membrana este retrasă și înclinată mai adânc în interiorul cupei decât oricare altă cască cu driver dinamic ZMF. Poziționarea driverului a fost testată în incrementuri de 0.5mm pentru a găsi poziția ideală și unghiul driverului pentru cel mai bun sunet posibil.

Prin plasarea driverului la unghiuri și distanțe specifice față de ureche, creștem rezonanțele naturale pentru un sunet mai asemănător cu cel dintr-o "încăpere". Această ajustare atentă a unghiurilor permite lui Vérité să combine dimensionalitatea, viteză și decay-ul pentru o adevărată experiență "audio Vérité".

SPECIFICAȚII

Tip de cască: închisă

Impedanță: 300 de ohmi

Driver: Beryllium cu depunere de vapori

Greutate: 530g - 630 ± 20g (greutatea depinde de lemn și metale)

Sensibilitate: ~97dB/mW

INCLUS


Vérité Closed

Cablu ZMF Stock Braided și cablu OFC

Pernuțe ZMF auteur și 1 set la alegere

Curea ZMF din piele de taur

Card de proprietar ZMF

Garantie pe viata pentru driver