MeniuZMF Verite Closed Selectstock

Solicită un preț mai bun AICI!
  • 13,922 RON

  • Fără TVA: 11,699 RON

Personalizare


Vérité [veri'te] este un termen adesea folosit în film și televiziune pentru a descrie un stil care pune accent pe realitate, naturalism și un simț al adevărului.

Vérité Closed a fost căștile closed-back de vârf ale ZMF încă din momentul lansării lor în 2019. Deși au fost lăudate pentru viteza lor uluitoare, tonalitatea organică și scena sonoră de excepție, am acumulat o gamă uimitoare de lemn de calitate în ultimii 4 ani pentru Vérité Closed. Cu ocazia lansării modelului Atrium Closed, în semn de omagiu pentru Vérité Closed, vă prezentăm o selecție de modele exclusive în lemn de Camfor Ambrat, Leopardwood Roșu, Lac African Negru Lucios și Desert Ironwood. Acestea sunt disponibile la cel mai mic preț posibil în patru configurații impresionante, în limita stocului disponibil.

Prin poziționarea driverului la unghiuri și distanțe specifice față de ureche, creștem rezonanțele naturale pentru un sunet mai asemănător cu cel dintr-o "încăpere". Acest unghi bine ajustat permite lui Vérité să combine dimensionalitatea, viteză și decay-ul pentru o experiență audio autentică, o "audio Vérité" reală.

Vérité și Vérité Closed utilizează porturi de aer unice pentru peisaje sonore tridimensionale ale imaginii acustice. Design-urile noastre acustice oferă o scenă naturală, adâncă și rotunjită, fără a accentua vreo dimensiune în mod deosebit.

Cupa Vérité are o margine cu unghi și rază necongruente, care poziționează punctul cel mai rotund în partea din spate a cupei și punctul cel mai ascuțit în partea din față a cupei. Acest lucru creează un design fluid și unic, care este plăcut de ținut în mână și de privit.

SPECIFICAȚII

Tip de cască: închisă

Impedanță: 300 de ohmi

Driver: Beryllium cu depunere de vapori

Greutate: 530g - 630 ± 20g (greutatea depinde de lemn și metale)

Sensibilitate: ~97dB/mW

INCLUS


Limited Vérité Closed (Vérité Closed Ediție Limitată)

Cablu ZMF Stock Braided și cablu OFC

Pernuțe ZMF auteur și 1 set la alegere

Curea ZMF din piele de taur

Card de proprietar ZMF

Garantie pe viata pentru driver